Cautare

63169 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (7.79 secunde)
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
In 2005, consilierii locali nu au reusit sa fie cunoscuti de craioveni, alesii vazandu-se obligati sa tina audiente zidurilor goale. Desi sunt alesii craiovenilor, consilierii locali au trecut "nevazuti", in 2005, in fata electoratului.
Mai multi magistrati, dar si avocati care sunt si cadre didactice in invatamantul superior galatean, s-au trezit ca dupa ce li s-a restituit contributia la asigurarile sociale retinuta peste plafonul maxim admis de lege, li se cere inapoi si impozitul pe aceste sume.
a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie. Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Reprezentantii statului spun ca, pâna acum, nu contabilii au patit-o, ci administratorii firmelor.Legiuitorii au înasprit pedepsele pentru contabilii care comit erori în acte, iar asemenea fapte pot fi pedepsite cu închisoare de pâna la opt ani.
Crisu Anastasiu, profesor universitar de drept penal, dar, in acelasi timp, fost procuror la Curtea de Conturi, postura din care i-a deschis lui Traian Basescu un dosar penal.
Fac parte din categoria celor care nu cred in vinovatia unui om decat daca exista fapte clare si palpabile si daca o instanta s-a pronuntat in acest sens. Chiar cred in sintagma "prezumtie de nevinovatie".
Golul de aproape 15 ani in formarea inginerilor constructori, dar si a altor specialisti la nivel postliceal, a facut ca piata constructiilor sa fie invadata de aventurieri, "patiseri", mecanici auto, avocati, vamesi, finantisti si alte categorii de indivizi cu bani care isi fac firme de constructii peste noapte si se apuca de construit.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Lucian Negrea, Reporter) Guvernul a reclamat la Parchetul General o serie de nereguli descoperite in timpul guvernarii Boc. ... xxx Prima bomba din campania electorala este indreptata impotriva Elenei Udrea. Potrivit Luju.ro, pe numele Elenei Udrea a fost depus un denunt penal la Parchetul General.
Potrivit unui studiu GFK, realizat anul acesta in 19 tari europene, romanii au cea mai mare incredere in profesori, cadre militare si preoti, la polul opus aflandu-se politicienii, politistii si managerii.
La randul lor, politistii i-au suspendat permisul soferului si i-au intocmit un dosar penal pentru ultraj.
Nicicand in ultimii 21 de ani Romania nu a parut mai pregatita pentru o formatiune politica fatis de stanga - mai radicala decat actualii reprezentanti ai Stangii, printre care putem include si pseudoliberalii lui Antonescu.
Pe Blogul unui liberal de stanga puteti citi un editorial exceptional, pe care il reproducem in continuare. ... Pur si simplu o rafuiala intre un individ care are de partea sa mijloacele represive zdrobitoare ale statului si unul care a avut de partea sa o institutie media.
Dinu Patriciu ramane liber cel putin inca doua saptamani, mai exact pana pe data de 3 martie cand va fi judecata cererea de arestare.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Clientii MTS Leasing sunt in imposibilitatea de a continua constructiile, este de parere Niels Schnecker, managing Senior Partner la o mare companie specializata in drept international, management strategic si finante.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni, la Realitatea TV, ca el l-a facut parlamentar pe Aurelian Pavelescu, dandu-i un loc eligibil pe liste, si i-a cerut acestuia sa spuna public daca si cand l-a aparat, in calitate de avocat, in dosarul "Flota" Presedintele a mentionat ca au fost sase avocati "in partid" care au primit delegatie pentru a-l apara "pentru ca li s-a parut important sa-l apere pe Basescu".
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... Sunt lucruri care se petrec in mod natural.
google-analytics.com